Skip to content

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Hidden

https://www.tableclothforkitchen.com adresinden erişilebilen tableclothforkitchen.com’da ana önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin gizliliğidir. Bu Gizlilik Politikası belgesi, tableclothforkitchen.com tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini ve bunları nasıl kullandığımızı içerir.
Başka sorularınız varsa veya Gizlilik Politikamız hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Bu Gizlilik Politikası yalnızca çevrimiçi faaliyetlerimiz için geçerlidir ve tableclothforkitchen.com’da paylaştıkları ve/veya topladıkları bilgiler açısından web sitemizi ziyaret edenler için geçerlidir. Bu politika, çevrimdışı olarak veya bu web sitesi dışındaki kanallar aracılığıyla toplanan hiçbir bilgi için geçerli değildir. Gizlilik Politikamız, Ücretsiz Gizlilik Politikası Oluşturucu’nun yardımıyla oluşturulmuştur.

Onay
Web sitemizi kullanarak Gizlilik Politikamızı kabul etmiş ve şartlarını kabul etmiş olursunuz.
Topladığımız bilgiler
Sizden vermeniz istenen kişisel bilgiler ve bunları neden vermeniz istendiği, kişisel bilgilerinizi vermenizi istediğimiz noktada size açıklanacaktır.
Bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, bize gönderebileceğiniz mesajın içeriği ve/veya ekler ve sağlamayı seçebileceğiniz diğer bilgiler gibi hakkınızda ek bilgiler alabiliriz.
Bir Hesaba kaydolduğunuzda sizden ad, şirket adı, adres, e-posta adresi ve telefon numarası gibi öğeler de dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.
⦁ Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz?
⦁ Topladığımız bilgileri aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde kullanırız:
⦁ Web sitemizi sağlayın, işletin ve bakımını yapın
⦁ Web sitemizi iyileştirin, kişiselleştirin ve genişletin
⦁ Web sitemizi nasıl kullandığınızı anlayın ve analiz edin
⦁ Yeni ürünler, hizmetler, özellikler ve işlevler geliştirin
⦁ Müşteri hizmetleri de dahil olmak üzere, web sitesiyle ilgili güncellemeleri ve diğer bilgileri sağlamak ve pazarlama ve tanıtım amacıyla sizinle doğrudan veya ortaklarımızdan biri aracılığıyla iletişim kurmak
⦁ Size e-posta göndermek
⦁ Dolandırıcılığı bulun ve önleyin

Log dosyaları
tableclothforkitchen.com günlük dosyalarını kullanma konusunda standart bir prosedür izler. Bu dosyalar ziyaretçilerin web sitelerini ziyaret etmelerini günlüğe kaydeder. Tüm barındırma şirketleri bunu yapar ve barındırma hizmetlerinin analitiğinin bir parçasıdır. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler arasında internet protokolü (IP) adresleri, tarayıcı türü, İnternet Servis Sağlayıcısı (ISP), tarih ve saat damgası, yönlendiren/çıkış sayfaları ve muhtemelen tıklama sayısı yer alır. Bunlar kişisel olarak tanımlanabilecek herhangi bir bilgiyle bağlantılı değildir. Bilgilerin amacı eğilimleri analiz etmek, siteyi yönetmek, kullanıcıların web sitesindeki hareketlerini izlemek ve demografik bilgileri toplamaktır.
Çerezler ve Web İşaretleri
Diğer tüm web siteleri gibi tableclothforkitchen.com da ‘çerezleri’ kullanır. Bu çerezler, ziyaretçilerin tercihleri ve web sitesinde ziyaretçinin eriştiği veya ziyaret ettiği sayfalar dahil olmak üzere bilgileri depolamak için kullanılır. Bilgiler, web sayfası içeriğimizi ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve/veya diğer bilgilere göre özelleştirerek kullanıcı deneyimini optimize etmek için kullanılır.
Google DoubleClick DART Çerezi
Google, sitemizdeki üçüncü taraf satıcılardan biridir. Ayrıca, sitemizin ziyaretçilerine www.website.com ve internetteki diğer siteleri ziyaretlerine dayalı reklamlar sunmak için DART çerezleri olarak bilinen çerezleri de kullanır. Ancak ziyaretçiler, https://policies.google.com/technologies/ads adresindeki Google reklam ve içerik ağı Gizlilik Politikasını ziyaret ederek DART çerezlerinin kullanımını reddetmeyi seçebilirler.
Reklam Ortaklarımız
Sitemizdeki reklamverenlerden bazıları çerezler ve web işaretçileri kullanabilir. Reklam ortaklarımız aşağıda listelenmiştir. Reklam ortaklarımızın her birinin, kullanıcı verilerine ilişkin politikaları için kendi Gizlilik Politikası vardır. Daha kolay erişim için aşağıda Gizlilik Politikalarına köprü oluşturduk.
Google
https://policies.google.com/technologies/ads
Reklam Ortaklarının Gizlilik Politikaları
tableclothforkitchen.com’un reklam ortaklarının her birinin Gizlilik Politikasını bulmak için bu listeye başvurabilirsiniz.
Üçüncü taraf reklam sunucuları veya reklam ağları, ilgili reklamlarında kullanılan çerezler, JavaScript veya Web İşaretleri gibi teknolojileri ve tableclothforkitchen.com’da görünen ve doğrudan kullanıcıların tarayıcısına gönderilen bağlantıları kullanır. Bu gerçekleştiğinde IP adresinizi otomatik olarak alırlar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve/veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.
tableclothforkitchen.com’un üçüncü taraf reklamverenler tarafından kullanılan bu çerezlere erişimi veya bunlar üzerinde kontrolü olmadığını unutmayın.
Üçüncü Taraf Gizlilik Politikaları
tableclothforkitchen.com’un Gizlilik Politikası diğer reklamverenler veya web siteleri için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili Gizlilik Politikalarına başvurmanızı tavsiye ediyoruz. Belirli seçeneklerden nasıl vazgeçileceğine ilişkin uygulamaları ve talimatları içerebilir.
Bireysel tarayıcı seçenekleriniz aracılığıyla çerezleri devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Belirli web tarayıcılarında çerez yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için tarayıcıların ilgili web sitelerinde bulunabilir.
CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgilerimi Satma)
CCPA kapsamında, Kaliforniya’daki tüketiciler diğer hakların yanı sıra aşağıdaki haklara da sahiptir:
Tüketicinin kişisel verilerini toplayan bir işletmeden, tüketiciler hakkında topladığı kişisel verilerin kategorilerini ve belirli parçalarını açıklamasını talep edin.
Bir işletmenin tüketici hakkında topladığı tüm kişisel verileri silmesini talep edin.
Tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin, tüketicinin kişisel verilerini satmasını değil.
Talepte bulunursanız size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.
GDPR Veri Koruma Hakları
Tüm veri koruma haklarınızın tam olarak farkında olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcı aşağıdaki haklara sahiptir:
Erişim hakkı – Kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret talep edebiliriz.
Düzeltme hakkı – Yanlış olduğuna inandığınız bilgilerin düzeltilmesini talep etme hakkına sahipsiniz. Ayrıca eksik olduğuna inandığınız bilgilerin tamamlanmasını talep etme hakkına da sahipsiniz.
Silme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz.
İşlemeyi kısıtlama hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz.
İşleme işlemine itiraz etme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi işlememize itiraz etme hakkına sahipsiniz.
Veri taşınabilirliği hakkı – Topladığımız verileri belirli koşullar altında başka bir kuruluşa veya doğrudan size aktarmamızı talep etme hakkına sahipsiniz.
Talepte bulunursanız size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.
Çocuk Bilgileri
Önceliğimizin bir diğer kısmı da interneti kullanırken çocuklar için koruma eklemektir. Ebeveynleri ve velileri çevrimiçi aktivitelerini gözlemlemeye, katılmaya ve/veya izlemeye ve yönlendirmeye teşvik ediyoruz.
tableclothforkitchen.com, 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek herhangi bir Kişisel Tanımlayıcı Bilgi toplamaz. Çocuğunuzun bu tür bilgileri web sitemizde sağladığını düşünüyorsanız, derhal bizimle iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. bu tür bilgileri derhal kayıtlarımızdan kaldıracağız.